Τουλούμπες – Τουλουμπάκια

Εικόνα συνταγής για Τουλούμπες – Τουλουμπάκια

Υλικά

  • Αλεύρι De Luxe Αμερικής 700 γρ.,
  • Αλεύρι 55% 3.000 γρ.,
  • Σιρόπι γλυκόζης 600 γρ.,
  • Μαγειρικό λίπος 3.700 γρ.,
  • Αυγά ολόκληρα 6.500 γρ.,
  • Κρόκοι 1.500 γρ.,
  • Σόδα 150 γρ.,
  • Αλάτι 20 γρ.,
  • Βανίλια 23 γρ.

Σιρόπι

  • Νερό 1.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 1.300 γρ.,
  • Γλυκόζη 450 γρ.,
  • Μέλι 250 γρ.

Εκτέλεση

  • Ανάμειξη 3 - 4 λεπτά αργά 5 - 6 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 17 - 18οC,
  • Ξεκούραση ζύμης 10 λεπτά,
  • Θερμοκρασία τηγανίσματος 180 - 185οC (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart