Τσιαπάτα

Εικόνα συνταγής για Τσιαπάτα

Υλικά

  • Αλεύρι τύπου 70% δυνατό 10.000 γρ,
  • Ciabatta 3% 300 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 200 γρ.,
  • Νερό 7.500 - 8.000 γρ.,
  • Λάδι 200 γρ.

Εκτέλεση

  • Xρόνος ανάμιξης 3 λεπτά αργό 8 λεπτά γρήγορο,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26°C,
  • Ξεκούραση ζύμης 90 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 35°C,
  • Στόφα 25 λεπτά,
  • Υγρασία 75%,
  • Βάρος όσο επιθυμούμε,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart