ΤΥΡΟΚΡΕΜΜΥΔΟΨΩΜΟ

Εικόνα συνταγής για ΤΥΡΟΚΡΕΜΜΥΔΟΨΩΜΟ

Υλικά

  • Αλεύρι γερμανικής σίκαλης 1150 2.000 γρ.,
  • Αλεύρι σίτου Τ55% 8.000 γρ.,
  • Αποξηραμένη Βύνη κριθαριού Maltorge 100 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Seigle 1147 100 γρ.,
  • Μαργαρίνη 300 γρ.,
  • Ζάχαρη 300 γρ.,
  • Πιπέρι λευκό 1 γρ.,
  • Πιπέρι Μαύρο 2 γρ.,
  • Τυρί gouda τριμμένο 2.000 γρ.,
  • Αποξηραμένο κρεμμύδι (σε φυλλίδια) 200 γρ.,
  • Μαγιά 250 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Νερό 5.800 - 6.000 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα,
  • Το τυρί και τα κρεμμύδια μπαίνουν στο τέλος του ζυμώματος,
  • Θερμοκρασία ζύμης 28℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Στόφα 32℃,
  • Υγρασία 75%,
  • Βάρος 180 - 200 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart