Τόστ Ολικής / Ψωμάκια Σάντουϊτς

Εικόνα συνταγής για Τόστ Ολικής / Ψωμάκια Σάντουϊτς

Υλικά

  • Αλεύρι ολικής τύπου 90 Premium 6.000 γρ.,
  • Αλεύρι Φρυγανιάς 4.000 γρ.,
  • Προζύμι Phil Germe* 200 γρ.,
  • Βελτιωτικό Kraft Malz 100 γρ.,
  • Μαργαρίνη 400 γρ.,
  • Ζάχαρη 300 γρ.,
  • Βύνη Maltorge 1200 80 - 100 γρ.,
  • Μαγιά 350 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Νερό 6.400 - 6.700 γρ

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 28ΟC,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32ΟC,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450 - 900 γρ./120 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230ΟC –› 210 C (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart