Χειροποίητο Φύλλο Πίτας

Εικόνα συνταγής για Χειροποίητο Φύλλο Πίτας

Υλικά

  • Αλεύρι 70% απαλό 8.000 γρ.,
  • Αλεύρι κίτρινο ψιλό 2.000 γρ.,
  • Προζύμι Phil Germe (βασική συνταγή) 200 γρ.,
  • Ξύδι 15 γρ.,
  • Ελαιόλαδο 500 γρ.,
  • Αλάτι 100 γρ.,
  • Νερό 5.000 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά αργά - 2 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 18℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 2 -12 ώρες
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart