Χωριάτικο Ψωμί με Μεγάλη Κυψέλωση

Εικόνα συνταγής για Χωριάτικο Ψωμί με Μεγάλη Κυψέλωση

Υλικά

  • Αλεύρι Τύπου 70% Μαλακό 10.000 γρ.,
  • Ξινά ζυμάρια* 500 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe* 50 - 100 γρ.,
  • Ζάχαρη 50 γρ.,
  • Ελαιόλαδο 200 γρ.,
  • Μαγιά 150 - 200 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Νερό 6500 - 6800 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25OC,
  • Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32OC,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450 - 900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220OC **
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart