Χωριάτικο Ψωμί

Εικόνα συνταγής για Χωριάτικο Ψωμί

Υλικά

  • Αλεύρι Τύπου 70% Super απαλό 5.000 γρ.,
  • Αλεύρι Κίτρινο ψιλό 5.000 γρ.,
  • Ξινά ζυμάρια 500 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 100 - 150 γρ.,
  • Ελαιόλαδο 150 γρ.,
  • Σταφιδίνη 70 - 80 γρ.,
  • Μαγιά 150 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Νερό 6000 - 6400 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά - 7 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450 - 900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220℃*
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart