Ψωμάκια με θυμάρι – δενδρολίβανο

Εικόνα συνταγής για Ψωμάκια με θυμάρι – δενδρολίβανο

Υλικά

  • Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο χονδρό 4.000 γρ.,
  • Αλεύρι Τ 70% δυνατό 3.500 γρ,
  • Μίγμα Θυμάρι - Δενδρολίβανο 2.500 γρ.,
  • Ζάχαρη 400 γρ.,
  • Μαργαρίνη 400 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 300 γρ.,
  • Νερό 6.200 - 6.300 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά - 5 περίπου γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζυμώματος 27℃,
  • Πρώτη ξεκούραση 15 λεπτά,
  • Βάρος/τεμάχιο 100 γρ.,
  • Δεύτερη ξεκούραση 10 λεπτά,
  • Μορφοποίηση πιτάκι,
  • Θερμοκρασία στόφας 35℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Χρόνος στόφας 35 - 40 λεπτά,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 225℃ με πτώση στους 200℃ με ατμό,
  • Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart