Ψωμί με Αλεύρι Πιτυρούχο Τύπου 90% Premium

Εικόνα συνταγής για Ψωμί με Αλεύρι Πιτυρούχο Τύπου 90% Premium

Υλικά

  • Αλεύρι Πιτυρούχο Τύπου 90% Premium 6.000 γρ.,
  • Αλεύρι Τύπου 55% Απλό 4.000 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe (προαιρετικά) 100 γρ.,
  • Βύνη Maltorge 1200 (προαιρετικά) 80 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 250 γρ.,
  • Νερό 6.400 - 6.800 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 28ΟC,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32ΟC,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450 - 900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230ΟC –› 210 C (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart