Ψωμί με Αλεύρι Σίκαλης Τ1150 (ενδεικτική συνταγή)

Υλικά
- Αλεύρι γερμανικής σίκαλης 1150 5.000 γρ.,
- Αλεύρι σίτου 70% δυνατό 5.000 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Seigle 1147 150 γρ.,
- Αποξηραμένη Βύνη σίκαλης Rogamalt 120 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 200 γρ.,
- Νερό 6.200-6.400 γρ.
Εκτέλεση
- Xρόνος ανάμιξης 5 λεπτά αργό 5 λεπτά γρήγορο,
- Θερμοκρασία ζύμης 28οC,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Στόφα 32οC,
- Yγρασία 75%,
- Βάρος 450-900 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
