Ψωμί με γλυκάνισο

Εικόνα συνταγής για Ψωμί με γλυκάνισο

Υλικά

  • Αλεύρι τύπου 70% δυνατό 8.000 γρ.,
  • Αλεύρι κίτρινο ψιλό 2.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 300 γρ.,
  • Μαργαρίνη 300 γρ.,
  • Μαγιά 250 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Γλυκάνισο 80 γρ.,
  • Νερό 6.200 - 6.300 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 2 λεπτά αργά 8 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζυμώματος 27℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32℃,
  • Υγρασία στόφας 70%,
  • Βάρος 450 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ (αναλόγως φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart