Ψωμί με Προζύμι Phil Germe

Εικόνα συνταγής για Ψωμί με Προζύμι Phil Germe

Υλικά

  • Aλεύρι 70% δυνατό 3.000 γρ.,
  • Aλεύρι κίτρινο ψιλό 5.500 γρ.,
  • Αλεύρι πετρόμυλου 1.500 γρ.,
  • Προζύμι Phil Germe 200 γρ.,
  • Ελαιόλαδο 200 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 150 γρ.,
  • Νερό 6.500-6.700 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 10 λεπτά αργά 2 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 250C,
  • Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 35oC,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220 - 210oC
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart