Ψωμί – Μπαγκέτα (βασική συνταγή)

Εικόνα συνταγής για Ψωμί – Μπαγκέτα (βασική συνταγή)

Υλικά

  • Μais D’ oro 100% 10.000 γρ.,
  • Μαγιά 250 γρ.,
  • Λάδι ή Μαργαρίνη 200 ml/γρ.,
  • Νερό 6.200-6.500 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3-4 λεπτά αργά 8-9 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26οC,
  • Ξεκούραση ζύμης 15-20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32οC,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 2200C με ατμό (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart