Ψωμί – Μπαγκέτα (βασική συνταγή)

Υλικά
- Αλεύρι Γερμανικό Πολύσπορο 100% 10.000 γρ.,
- Μαγιά 250 γρ.,
- Νερό 5.900-6.100 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3-4 λεπτά αργά 8-9 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 260C,
- Ξεκούραση ζύμης 15-20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 320C,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Θερμοκρασία ψησίματος 2200C με ατμό (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)
