Ψωμί – Μπαγκέτα Γερμανικό Χωριάτικο Σίκαλης

Εικόνα συνταγής για Ψωμί – Μπαγκέτα Γερμανικό Χωριάτικο Σίκαλης

Υλικά

  • Αλεύρι Γερμανικό Χωριάτικο Τύπου Σίκαλης 10.000 γρ.,
  • Μαγιά 250 γρ.,
  • Νερό 6.400-6.800 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 8 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 28οC,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32οC,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220οC
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart