Ψωμί τοστ – Ψωμάκια σαντουϊτς

Εικόνα συνταγής για Ψωμί τοστ – Ψωμάκια σαντουϊτς

Υλικά

  • Αλεύρι 55 απλό 10.000 γρ.,
  • Μαργαρίνη μαλακή 300 γρ.,
  • Ζάχαρη 300 γρ.,
  • Βελτιωτικό Kraft Malz 100 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 50 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 350 γρ.,
  • Νερό 5.600 - 5.900 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 9 λεπτά γρήγορα,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32°C,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 500-1000 γρ. για τοστ - 130-150 γρ. για σάντουϊτς,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart