Ψωμι Θρακιώτικο Μοναστηριακό (βασική συνταγή)

Υλικά
- Αλεύρι Θρακιώτικο Μοναστηριακό 10.000 γρ.,
- Μαγιά 150 γρ.,
- Λάδι 150 γρ.,
- Νερό 6.600-7.000 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 7 λεπτά αργά 3 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 27οC,
- Ξεκούραση ζύμης 60-90 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32οC,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220οC μικρή ατμοδότηση (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)
