ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ 100%

Εικόνα συνταγής για ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ 100%

Υλικά

  • Αλεύρι Super Ολικής 8.000 γρ.,
  • Αλεύρι 55% 2.000 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 100 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Seigle 1147 50 γρ.,
  • Aλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 300 γρ.,
  • Νερό 6.500 - 6.800 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά αργά 3 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 28℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450-900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230 --> 210℃
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart