ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΙ

Εικόνα συνταγής για ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΛΙΝΑΡΙ

Υλικά

  • Αλεύρι γερμανικής σίκαλης ολικής άλεσης 5.000 γρ.,
  • Αλεύρι σίτου Τ55% 5.000 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Seigle 1147 150 γρ.,
  • Ηλιόσπορος 300 γρ.,
  • Λινάρι 150 γρ.,
  • Κόλιανδρος 10 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 200 γρ.,
  • Νερό 6.000 - 6.200 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 4 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 29℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 35 λεπτά,
  • Στόφα 32°C,
  • Υγρασία 75%,
  • Βάρος 450 - 900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart