Όλυρα κέικ σοκολάτας / σοκολατόπιτα

Εικόνα συνταγής για Όλυρα κέικ σοκολάτας / σοκολατόπιτα

Υλικά

  • 1000γρ. Όλυρα κέικ σοκολάτας, 350γρ. αυγά, 350γρ. ηλιέλαιο,
  • (ή 300γρ. ηλιέλαιο και 50γρ. βούτυρο 82%), 160γρ. νερό.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμιξης: 5 λεπτά αργά,
  • Θερμοκρασία ψησίματος: 175-180°C για το κέικ και 150°C για σοκολατόπιτα.
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart