Κουροσφολιάτα
Υλικά
- Αλεύρι De Luxe Kraft 10.000 γρ.,
- Μαργαρίνη σφολιάτας 6.000 γρ.,
- Αλάτι 220 γρ.,
- Νερό 4.400 - 4.500 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 - 4 λεπτά αργά, 2 - 3 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 12 -14℃,
- Ξεκούραση ζύμης 2 - 24 ώρες,
- Κάνουμε 3 μονά ή διπλά διπλώματα (ανάλογα με τον αριθμό των φύλλων που θέλουμε να έχουμε) με ενδιάμεσες ξεκουράσεις 60 λεπτών τουλάχιστον (στο ψυγείο),
- Στο τελικό δίπλωμα ανοίγουμε το φύλλο στο επιθυμητό πάχος