Παξιμάδι Θρακιώτικο με προζύμι μεθυσμένο
Υλικά
- Αλεύρι Θρακιώτικο Χωριάτικο με προζύμι 10.000 γρ.,
- Ελαιόλαδο 800 γρ.,
- Κρασί κόκκινο 500 γρ.,
- Σταφιδίνη 300 γρ.,
- Ζάχαρη 200 γρ.,
- Μαγιά 400 γρ.,
- Νερό 5.000 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 4-5 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
- Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ με ατμό