Παξιμάδι Κριθαριού
Υλικά
- Αλεύρι Κριθαριού 4.000 γρ.,
- Αλεύρι Ολικής Άλεσης Τύπου 90% 3.000 γρ.,
- Αλεύρι Τύπου 55% Απλό 3.000 γρ.,
- Ζάχαρη 200 γρ.,
- Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο 400 γρ.,
- Αποξηραμένο Προζύμι Phil Germe 100 γρ.,
- Αποξηραμένη Βύνη Κριθαριού Maltorge 50 - 100 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 250 γρ.,
- Νερό 6.200 - 6.500 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 29℃,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 450 - 900 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C