Φρυγανιά
Υλικά
- Αλεύρι De Luxe Φρυγανιάς 10.000 γρ.,
- Ζάχαρη 400 γρ.,
- Μαργαρίνη 300 γρ.,
- Βελτιωτικό Kraft Malz 100 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι Phill Germe (προαιρετικά) 50 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 400 γρ.,
- Νερό 5.500 - 5.800 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 8-9 λεπτά γρήγορα.,
- Θερμοκρασία ζύμης 25oC,
- Ξεκούραση ζύμης 15 - 20 λεπτά,
- Στόφα 32oC,
- Υγρασία στόφας 72%,
- Βάρος 450 - 900 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230 –› 210oC