Χωριάτικη Πίτσα
Υλικά
- Θρακιώτικο ψιλό 7.000 γρ.,
- Super extra 3.000 γρ.,
- Ζάχαρη 300 γρ.,
- Βελτιωτικό Dure Pain 150 γρ.,
- Ελαιόλαδο 500 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 300 γρ.,
- Νερό περίπου 6.500 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά - 6 λετπά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
- Πρώτη ξεκούραση 15 λεπτά,
- Βάρος/τεμάχιο 250 γρ.,
- Δεύτερη ξεκούραση 20 λεπτά,
- Μορφοποίηση πίτσα,
- Θερμοκρασία στόφας 35℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Χρόνος στόφας 25 - 30 λεπτά,
- Θερμοκρασία ψησίματος 200℃,
- Χρόνος ψησίματος 13 - 14 λεπτά