Χωριάτικο Ψωμί
Υλικά
- Φαρίνα Κίτρινη 10.000 γρ.,
- Ξινά ζυμάρια 500 γρ.,
- Ζάχαρη 50 γρ.,
- Ελαιόλαδο 150 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 50 - 100 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 250 γρ.,
- Νερό 6700 - 6800 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά αργά - 6 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 450 - 900 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220℃