Ψωμάκια με θυμάρι – δενδρολίβανο
Υλικά
- Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο χονδρό 4.000 γρ.,
- Αλεύρι Τ 70% δυνατό 3.500 γρ,
- Μίγμα Θυμάρι - Δενδρολίβανο 2.500 γρ.,
- Ζάχαρη 400 γρ.,
- Μαργαρίνη 400 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 300 γρ.,
- Νερό 6.200 - 6.300 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά - 5 περίπου γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζυμώματος 27℃,
- Πρώτη ξεκούραση 15 λεπτά,
- Βάρος/τεμάχιο 100 γρ.,
- Δεύτερη ξεκούραση 10 λεπτά,
- Μορφοποίηση πιτάκι,
- Θερμοκρασία στόφας 35℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Χρόνος στόφας 35 - 40 λεπτά,
- Θερμοκρασία ψησίματος 225℃ με πτώση στους 200℃ με ατμό,
- Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά