Ψωμάκια τύπου Κάιζερ
Υλικά
- Αλεύρι De Luxe Kraft 10.000 γρ.,
- Μαργαρίνη μαλακή 400 γρ.,
- Γάλα 250 γρ.,
- Ζάχαρη 150 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 400 γρ.,
- Νερό 5.200 - 5.400 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά - 9 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 24℃,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 70%,
- Βάρος 50-90 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220℃