Ψωμί με Αλεύρι Πιτυρούχο Τύπου 90% Premium
Υλικά
- Αλεύρι Πιτυρούχο Τύπου 90% Premium 6.000 γρ.,
- Αλεύρι Τύπου 55% Απλό 4.000 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe (προαιρετικά) 100 γρ.,
- Βύνη Maltorge 1200 (προαιρετικά) 80 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 250 γρ.,
- Νερό 6.400 - 6.800 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 28ΟC,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32ΟC,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 450 - 900 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230ΟC –› 210 C (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)