Ψωμί Πολυτελείας
Υλικά
- Αλεύρι 55 Παραδοσιακό 10.000 γρ.,
- Μαργαρίνη μαλακή 200 γρ.,
- Ζάχαρη 150 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 400 γρ.,
- Νερό 5.700 - 5.900 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 7 λεπτά αργά 6 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32°C,
- Υγρασία στόφας 72%,
- Βάρος 450 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220℃