Ψωμί τοστ – Ψωμάκια σάντουϊτς
Υλικά
- Αλεύρι 55 Παραδοσιακό 10.000 γρ.,
- Μαργαρίνη μαλακή 300 γρ.,
- Ζάχαρη 300 γρ.,
- Βελτιωτικό Kraft Malz 100 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 50 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 350 γρ.,
- Νερό 5.600 - 5.900 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 9 λεπτά γρήγορα,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία ζύμης 32℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 500-1000 γρ. για τοστ - 130-150 γρ. για σάντουϊτς,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C