Κριτσίνι ολικής

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι ολικής

Υλικά

  • Αλεύρι ολικής τύπου 90 Premium 7.000 γρ.,
  • Αλεύρι Δυνατό 3.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 1.000 γρ.,
  • Βελτιωτικό Kraft Malz 100 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 1.150 γρ.,
  • Βανίλια 25 γρ.,
  • Μπέικιν πάουντερ 50 γρ.,
  • Αλάτι 150 γρ.,
  • Μαγιά 100 γρ.,
  • Νερό 5.000 γρ. περίπου

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Πρώτη ξεκούραση 15 λεπτά,
  • Βάρος/τεμάχιο 17 γρ.,
  • Δεύτερη ξεκούραση 10 λεπτά,
  • Μορφοποίηση κριτσίνι με σουσάμι,
  • Θερμοκρασία στόφας 35℃,
  • Υγρασία στόφας 70%,
  • Χρόνος στόφας 15 - 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ με ατμό,
  • Χρόνος ψησίματος 18 - 20 λεπτά
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart