Christmas Stollen

Εικόνα συνταγής για Christmas Stollen

Υλικά

  • Αλεύρι Deluxe Extra Plus 3.000 γρ.,
  • Αλεύρι 55% 7.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 1.500 γρ.,
  • Νωπό γάλα 3.000 γρ.,
  • Πάστα αμυγδάλου 500 γρ.,
  • Βανίλια 30 γρ.,
  • Ξύσμα λεμονιού 100 γρ.,
  • Ρούμι 500 γρ.,
  • Αλάτι 120 γρ.,
  • Μαγιά 800 γρ.,
  • Σταφίδα ξανθή 7.000 γρ.,
  • Πέρλες λεμονιού 2.500 γρ.,
  • Πέρλες πορτοκαλιού 1.000 γρ.,
  • Καβουρδισμένο αμύγδαλο 2.500 γρ.

Εκτέλεση

  • Ανάμειξη 6-7 λεπτά αργά 3-4 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζυμώματος 27℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 50 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 35℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Ψήσιμο 210℃ –› 180℃
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart