Πικάντικη Ciabatta

Υλικά
- Ciabatta Italiana 100% 750 γρ.,
- Tomato snackers ή θυμάρι δεντρολίβανο 250 γρ.,
- Νερό 720 γρ.,
- Λάδι 40 γρ.,
- Αλάτι 5 γρ.,
- Μαγιά 20 γρ.
Εκτέλεση
- Xρόνος ανάμιξης 4 λεπτά αργό, 7-8 λεπτά γρήγορο,
- Θερμοκρασία ζύμης 26°C,
- Ξεκούραση ζύμης 60-90 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη,
- Θερμοκρασία στόφας 35°C,
- Υγρασία 75%,
- Βάρος όσο επιθυμούμε,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C
