Donuts

Υλικά
- Αλεύρι 55 Παραδοσιακό 10.000 γρ.,
- Ζάχαρη 1.500 γρ.,
- Γάλα νωπό 3.000 γρ.,
- Αυγά ολόκληρα 2.500 γρ.,
- Μαργαρίνη 500 γρ.,
- Αλάτι 150 γρ.,
- Μαγιά 300 γρ.,
- Ξινό ζυμάρι 1.500 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 6 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
- Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
- Μορφοποίηση ζύμης με σφολιατομηχανή ή με πλάστη,
- Θερμοκρασία στόφας 30℃,
- Υγρασία στόφας 70%,
- Θερμοκρασία τηγανίσματος 175℃
