Donuts

Εικόνα συνταγής για Donuts

Υλικά

  • Αλεύρι 55 Παραδοσιακό 10.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 1.500 γρ.,
  • Γάλα νωπό 3.000 γρ.,
  • Αυγά ολόκληρα 2.500 γρ.,
  • Μαργαρίνη 500 γρ.,
  • Αλάτι 150 γρ.,
  • Μαγιά 300 γρ.,
  • Ξινό ζυμάρι 1.500 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 6 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
  • Μορφοποίηση ζύμης με σφολιατομηχανή ή με πλάστη,
  • Θερμοκρασία στόφας 30℃,
  • Υγρασία στόφας 70%,
  • Θερμοκρασία τηγανίσματος 175℃
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart