GOURMET DARK CHOCOLATE ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά
- 1000γρ. Gourmet Dark Chocolate,
- 400γρ. αυγό,
- 400γρ. ηλιέλαιο,
- 180γρ. νερό,
- 600γρ. σοκολάτα υγείας 55%,
- 600γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγό, το λάδι και το νερό,
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Gourmet Dark Chocolate και ανακατεύουμε με το φτερό στη 2η ταχύτητα για 4 λεπτά,
- Έπειτα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη σοκολάτα λιωμένη και ομογενοποιούμε,
- Τέλος, σερβίρουμε σε ατομικά φαρμάκια και ψήνουμε στους 190οC-200οC για 12-15 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο του φούρνου