GOURMET VANILLA PREMIUM ΜΗΛΟΠΙΤΑ

Εικόνα συνταγής για GOURMET VANILLA PREMIUM ΜΗΛΟΠΙΤΑ

Υλικά

  • 500γρ. Gourmet Vanilla Premium,
  • 250γρ. αυγό,
  • 190γρ. ηλιέλαιο (ή 95γρ. βούτυρο 82% και 95γρ. ηλιέλαιο),
  • 80γρ. νερό,
  • 30γρ. φουντούκι πούδρα

Υλικά για CRUMBLE ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ:

  • 200γρ. Gourmet Vanilla Premium,
  • 160γρ. βούτυρο 82%,
  • 200γρ. ζάχαρη κρυσταλλική,
  • 50γρ. πούδρα αμυγδάλου,
  • 8γρ. σκόνη κανέλας,
  • 2γρ. αλάτι,
  • Υλικά για ΚΡΥΑ ΚΡΕΜΑ (Velours plus):,
  • 1000γρ. νερό,
  • 450γρ. κρέμα Velours plus

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό και 3 λεπτά στην 2η ταχύτητα,
  • Τοποθετούμε σε τσέρκι 16cm τα 250γρ. κέικ, την κρύα κρέμα ζαχ/κής με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής, 120γρ. μήλο και κανέλα σκόνη,
  • Τέλος, κλείνουμε με crumble και ψήνουμε στους 180οC για 30 λεπτά,
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ CRUMBLE ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ:,
  • Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart