GOURMET VANILLA PREMIUM ΜΗΛΟΠΙΤΑ
Υλικά
- 500γρ. Gourmet Vanilla Premium,
- 250γρ. αυγό,
- 190γρ. ηλιέλαιο (ή 95γρ. βούτυρο 82% και 95γρ. ηλιέλαιο),
- 80γρ. νερό,
- 30γρ. φουντούκι πούδρα
Υλικά για CRUMBLE ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ:
- 200γρ. Gourmet Vanilla Premium,
- 160γρ. βούτυρο 82%,
- 200γρ. ζάχαρη κρυσταλλική,
- 50γρ. πούδρα αμυγδάλου,
- 8γρ. σκόνη κανέλας,
- 2γρ. αλάτι,
- Υλικά για ΚΡΥΑ ΚΡΕΜΑ (Velours plus):,
- 1000γρ. νερό,
- 450γρ. κρέμα Velours plus
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό και 3 λεπτά στην 2η ταχύτητα,
- Τοποθετούμε σε τσέρκι 16cm τα 250γρ. κέικ, την κρύα κρέμα ζαχ/κής με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής, 120γρ. μήλο και κανέλα σκόνη,
- Τέλος, κλείνουμε με crumble και ψήνουμε στους 180οC για 30 λεπτά,
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ CRUMBLE ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ:,
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν.