Italiana ciabatta 100%

Εικόνα συνταγής για Italiana ciabatta 100%

Υλικά

  • Ciabatta Italiana 10.000 γρ.,
  • Ελαιόλαδο 400 γρ.,
  • Μαγιά 200 γρ.,
  • Νερό 7.500-7.600 γρ.

Εκτέλεση

  • Xρόνος ανάμιξης 4 λεπτά αργό 7-8 λεπτά γρήγορο,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26°C,
  • Ξεκούραση ζύμης 60-90 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη,
  • Θερμοκρασία στόφας 35°C,
  • Υγρασία 75%,
  • Βάρος όσο επιθυμούμε,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart