Kaiser Καλαμποκιού – τοστ

Εικόνα συνταγής για Kaiser Καλαμποκιού – τοστ

Υλικά

  • Mais D' oro 100% 10.000 gr.,
  • Μαγιά 300 γρ.,
  • Μαργαρίνη 400 γρ.,
  • Ζάχαρη 400 γρ.,
  • Νερό 6.200 - 6.500 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3-4 λεπτά αργά 8-9 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 15-20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220°C με ατμό
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart