Ψωμάκια Καλαμποκιού με Τομάτα

Εικόνα συνταγής για Ψωμάκια Καλαμποκιού με Τομάτα

Υλικά

  • Τomato Snackers 150 γρ.,
  • Μais 100% 850 γρ.,
  • Προζύμι Phil Germe 10 γρ.,
  • Ζάχαρη 50 γρ.,
  • Eλαιόλαδο ή Μαργαρίνη 50 γρ.,
  • Αλάτι 3 γρ.,
  • Μαγιά 25 γρ.,
  • Νερό 600 - 620 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά 1η ταχύτητα, 8 λεπτά 2η ταχύτητα,
  • Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 35℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 210℃ με ατμό
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart