Top Cream Lemon βασιλόπιτα

Εικόνα συνταγής για Top Cream Lemon βασιλόπιτα

Υλικά

  • 1000 γρ. Top Cream Lemon,
  • 200 γρ. ηλιέλαιο,
  • 150 γρ. βούτυρο 82%,
  • 450 γρ. νερό,
  • Προαιρετικά προσθέτουμε αμύγδαλα ψημένα και κράνμπερι

Εκτέλεση

  • Ανάμειξη 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα,
  • Ψήσιμο στους 150-160οC,
  • Αφού κρυώσει βάζουμε γλάσο βανίλιας ή λεμονιού και διακοσμούμε
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart